به گزارش تیم خبری سوشال پورت

آیا تا به حال برای شخصی در اینستاگرام پیام ارسال کرده اید که متوجه شوید به شخص اشتباهی تحویل داده شده است؟ خوب، جای نگرانی نیست، زیرا اینستاگرام گزینه ای دارد که به شما امکان می دهد پیام های هر دو طرف را حذف کنید. بنابراین مهم نیست که چقدر از ارسال آن پیام ها می گذرد، همیشه این گزینه وجود دارد که هر زمان که بخواهید پیام های اینستاگرام را از هر دو طرف حذف کنید.

ساده ترین راه برای حذف پیام ها در اینستاگرام از هر دو طرف، لغو ارسال پیام است.

برخلاف Whatsapp، محدودیت خاصی برای استفاده از گزینه unsend وجود ندارد.

همچنین می توانید پیام هایی را که 2 ماه یا یک سال پیش برای شخصی ارسال کرده اید حذف کنید. گیرنده و فرستنده دیگر نمی توانند به متن هایی که از اینستاگرام حذف می شوند دسترسی داشته باشند.

ذکر این نکته ضروری است که گزینه unsend فقط برای کسانی است که می خواهند پیام هایی را که ارسال کرده اند حذف کنند.

شما نمی توانید پیامی را که از دوستان خود دریافت کرده اید حذف کنید. برای این کار، باید مکالمه ای که با آن دوست داشته اید را حذف کنید.

در حالی که ممکن است یک مکالمه در انتهای شما حذف شود، اما برای کسانی که می خواهند چت را از هر دو طرف حذف کنند، گزینه قابل اعتمادی نیست. این به این دلیل است که شخصی که به او پیامک ارسال کرده‌اید همچنان چت‌ها را در دستگاه خود ذخیره می‌کند.

در این راهنما، یاد خواهید گرفت که چگونه پیام‌های اینستاگرام را از هر دو طرف بدون اطلاع آن‌ها حذف کنید.

صدا خوبه؟ بیا شروع کنیم.

نحوه حذف پیام های اینستاگرام از هر دو طرف

برای حذف پیام های اینستاگرام از هر دو طرف، پیام دایرکت را به مدت 3 ثانیه نگه دارید و روی آن کلیک کنید “لغو ارسال” دکمه. این پیام را از هر دو طرف حذف می کند و شخص دیگر آن را نمی بیند.

در اینجا نحوه شما می توانید:

  • برنامه اینستاگرام را در دستگاه اندروید یا آیفون خود باز کنید.
  • روی نماد پیام های مستقیم در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید.
  • پیامی را که می خواهید حذف کنید 3 ثانیه نگه دارید.
  • یک پاپ آپ جدید با سه گزینه مانند Unsend Message، Copy Text و Like باز می شود.
  • روی ضربه بزنید لغو ارسال پیام برای حذف پیام اینستاگرام از هر دو طرف.

پیام های اینستاگرام را از هر دو طرف حذف کنید

چگونه چت اینستاگرام را برای همیشه حذف کنیم!! چت اینستاگرام هر دو طرف را حذف کنید

وقتی پیام های اینستاگرام را از هر دو طرف حذف می کنید چه اتفاقی می افتد؟

سوال رایج دیگر این است که “وقتی بلافاصله پیامی را از هر دو طرف در اینستاگرام ارسال و حذف می کنید چه اتفاقی می افتد”؟

فرض کنید یک متن اشتباه یا نامناسب برای شخصی در اینستاگرام ارسال کرده اید و بلافاصله آن را از هر دو طرف پاک کرده اید.

بدانید که فرد هنگام ارسال و لغو ارسال پیامک، یک اعلان سریع دریافت می کند. این اعلان به محض لغو ارسال متن حذف خواهد شد.

این احتمال وجود دارد که گیرنده متوجه شود که شما برای او پیامکی ارسال کرده‌اید، با توجه به اینکه در زمان ارسال پیام آنلاین هستند.

همانطور که گفته شد، باید سعی کنید در اسرع وقت پیام را لغو کنید تا آنها نتوانند از ارسال پیام شما مطلع شوند.

حتی اگر آنها اعلان را دریافت کنند، اگر بتوانید قبل از باز کردن جعبه پیام مستقیم، آن را حذف کنید، به هیچ وجه نمی توانند بفهمند چه پیامی برای آنها ارسال کرده اید.

آیا باید کاربر را برای حذف پیام های اینستاگرام مسدود کرد؟

توجه داشته باشید که بلاک کردن شخصی در اینستاگرام پیام هایی را که برای شما ارسال کرده یا متن هایی که ارسال کرده اید حذف نمی شود. قبل از اینکه کاربر را مسدود کنید، باید پیام‌ها را لغو کنید و مکالمه را حذف کنید تا مطمئن شوید که پیام‌ها از هر دو طرف حذف می‌شوند.

بلاک کردن به سادگی به این معنی است که شخص نمی تواند حساب اینستاگرام شما را پیدا کند یا برای شما در اینستاگرام پیام ارسال کند.

نتیجه

بنابراین، این چند راه بود که می توانید متن ها را از اینستاگرام لغو ارسال کنید. نکات بالا را برای حذف مکالمات اینستاگرام خود با سایر کاربران دنبال کنید. اگر سوالی دارید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

همچنین بخوانید:

منبع

لطفا ستاره بده (سمت چپ بیشترین امتیاز)
به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.